Stensele ikea

STENSELE Bord, antracit/antracit, 70 cm – IKEA

STENSELE Bord, antracit/antracit, 70 cm Ett runt kafébord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE Bord, antracit/antracit, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Bord, antracit/antracit, 70×70 cm Ett kvadratiskt kafébord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE Barbord, antracit/antracit, 70 cm – IKEA

STENSELE Barbord, antracit/antracit, 70 cm Ett runt barbord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70 cm – IKEA

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70 cm Ett runt kafébord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE Bordsskiva, antracit, 70 cm – IKEA

STENSELE Bordsskiva, antracit, 70 cm

STENSELE Barbord, antracit/antracit, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Barbord, antracit/antracit, 70×70 cm Ett kvadratiskt barbord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE Kryssunderrede, antracit, 103 cm – IKEA

STENSELE Kryssunderrede, antracit, 103 cm

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70×70 cm – IKEA

STENSELE Bord, ljusgrå/ljusgrå, 70×70 cm Ett kvadratiskt kafébord med en stilren och stabil design som är perfekt för avslappnat småprat och en matbit, oavsett om det är i en bar, restaurang, mindre kök eller kontorsmiljö.

STENSELE / RÖNNINGE Bord och 2 stolar, antracit … – IKEA

STENSELE / RÖNNINGE Bord och 2 stolar, antracit/antracit björk, 70 cm – IKEA

STENSELE / RÖNNINGE Bord och 2 stolar, antracit/antracit björk, 70 cm Det här nätta antracitfärgade bordet matchat med två stolar i björk får plats även i ett mindre kök eller matplats. Perfekt för frukost eller en snabb kaffepaus. Träets ådring är synlig och skapar ett varmt och naturligt uttryck.

Keywords: stensele ikea, ikea stensele