Den praktiska, estetiska och smarta lilla förvaringsdetaljen

Ordning och reda i hemmet är härligt! Det skapar trivsel och med praktiska förvaringsmöjligheter av olika slag skapar du just det.

Skapa praktiska förvaringsmöjligheter

Krokar är ett perfekt val när du vill skapa en enkel och snygg förvaringsmöjlighet. Det är lätt att glömma bort att krokar kan användas till en lättillgänglig förvaring och dessutom skapa en vacker inredningsdetalj.
I hallen är det till exempel en självklarhet att ha krokar och de kan lätt liva upp den övriga inredningen. Om du har barn är färgglada krokar långt ner på väggen ett bra tips för att det till och med ska bli roligt att hänga upp kläderna när de kommer hem. På tal om barn, i barnrum är det ovärderligt att ha många krokar så att de lätt kan hänga upp saker på egen hand. Varför inte skaffa fina tygpåsar där de enkelt och smidigt kan lägga sina leksaker och sedan hänga upp på väggen. Ordning och reda i barnrummet på ett litet kick!

Praktiska, estetiska och lekfulla
Krokar kan ha flera användningsområden – här är det bara fantasin som sätter gränser! Varför inte hänga upp något klädesplagg som betyder något alldeles extra på väggen som ett vackert konstverk? Lätt att byta ut när andan faller på är det också.
I sovrum är det väldigt praktiskt att sätta upp ett gäng krokar. Perfekt för exempelvis använda kläder som inte behöver tvättas än – var sak på sin plats skapar ett ordnat hem.
Det är även en smart idé att hänga upp krokar i garderober. Där kan du hänga skärp, väskor, smycken och sådant som du vill ha lättillgängligt i stället för att ha allt framme.
Tänk utanför boxen när du inreder med krokar! De är väldigt praktiska och snygga, men de kan också skapa en lekfullhet till ditt hem och ett härligt blickfång samtidigt som de fyller sin funktion.